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Y. H. (Hrsg.) Hui

Handbook of Fruit and Vegetable Flavors

Ebook (PDF Format)

A global perspective on the latest science, technology, and applications The demand for new flavors continues to rise. Today's consumers want interesting, healthy, pleasurable, and exciting taste experiences, creating new challenges for today's food and flavor scientists. Fortunately, they can turn to this comprehensive reference on the flavor science and technology of fruits, vegetables, spices, and oils for guidance on everything from basic science to new technologies to commercialization. Handbook of Fruit and Vegetable Flavors is divided into two sections. The first section, dedicated to fruit flavor, is organized into five parts: Part… Mehr

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Weitere Autoren: Guiné, Raquel P. F. (Mithrsg.) / Martín-Belloso, Olga (Mithrsg.) / Paliyath, Gopinadhan (Mithrsg.) / Mínguez-Mosquera, M. Isabel (Mithrsg.) / Stanfield, Peggy (Mithrsg.) / Le Quéré, Jean-Luc (Mithrsg.) / Sidhu, Jiwan S. (Mithrsg.) / Sinha, Nirmal (Mithrsg.) / Chen, Feng (Hrsg.) / Pessoa, Fernando L. P. (Mithrsg.) / Nollet, Leo M. L. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-470-62282-7
  • EAN: 9780470622827
  • Produktnummer: 13823482
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 1120 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'086 KB

Über den Autor


Y. H. HUI, PhD, is the Senior Scientist at Science Technology System and has been the author and editor of many books in the field of food science and technology.

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