Produktbild
Mark Bittman

How to Bake Everything

Simple Recipes for the Best Baking

Buch

This offers the ultimate baker's resource, in the most comprehensive book of its kind. The simplest way to bake everything.

CHF 46.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-52688-0
  • EAN: 9780470526880
  • Produktnummer: 19550265
  • Verlag: UK Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 704 S.
  • Masse: H23.8 cm x B21.5 cm x D4.1 cm 1'451 g
  • Abbildungen: illustrations
  • Gewicht: 1451

Über den Autor


One of America’s best-known and most widely respected food writers, MARK BITTMAN is the author of more than a dozen cookbooks. Formerly a New York Times columnist and writer, he now devotes his time to cookbooks, teaching, and food movement strategy.

55 weitere Werke von Mark Bittman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.