Produktbild
Murphy, James (Dublin Institute of Technology (DIT), School of Culinary Arts and Food Technology, Dublin, Ireland)

Principles and Practices of Bar and Beverage Management

The Drinks Handbook

Buch

A comprehensive training guide and authoritative resource essential for all students, bartenders, sommeliers, mixologists, waiters and food and beverage practitioners the world over. It provides an in-depth knowledge of the products, plus the technical skills, practices and latest developments in the bar and beverage area.

CHF 89.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-908999-58-0
  • EAN: 9781908999580
  • Produktnummer: 33458817
  • Verlag: Goodfellow Publishers Limited
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 300 S.
  • Masse: H19.7 cm x B25.5 cm x D2.6 cm 914 g
  • Abbildungen: 30 Figures
  • Gewicht: 914
  • Sonstiges: Tertiary Education (US: College)

3 weitere Werke von Murphy, James (Dublin Institute of Technology (DIT), School of Culinary Arts and Food Technology, Dublin, Ireland):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.