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Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Mass Spectrometry in Food Analysis

Ebook (PDF Format)

The quality and safety of food are crucial for human nutrition. However, evaluating the chemical composition of food is challenging for the analyst and requires powerful methods. Chromatography and mass spectrometry (MS) is the gold standard for analyzing complex food samples, including raw materials, intermediate and finished products. Mass Spectrometry in Food Analysis covers the MS-based analysis of different aspects of food quality, which include: Nutritional value; profile of macronutrients (proteins, lipids, carbohydrates), micronutrients (vitamins), and nutraceutical active compounds. Additionally, sensory quality; flavor, and food pig… Mehr

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Produktdetails


Weitere Autoren: Winkler, Robert (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-053925-7
  • EAN: 9781000539257
  • Produktnummer: 37397052
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 408 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 87 schwarz-weiße Abbildungen, 87 schwarz-weiße Zeichnungen, 37 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


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