Produktbild
Richard Mabey

Wild Cooking

Recipes, Tips and Other Improvisations in the Kitchen

Ebook (EPUB Format)

Sequel to the cult bestseller Food For Free, Wild Cooking is about making-do and the sheer fun of inventive cooking. Richard Mabey's sparky, offbeat book is about canny and inventive making-do, or 'busking in the kitchen'. Whether creating a cassoulet, which uses English ingredients, making bread from chestnuts or slow-cooking a Peking duck in front of an ancient fan heater, he encourages us to be daring and imaginative in our cooking and our approach to food. Although it contains wonderful, mouth-watering recipes like broad bean hummus, pumpkin soup and fillet-steak hearts this is more than a recipe book - it is a guide to a whole new way of… Mehr

CHF 11.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4481-3777-0
  • EAN: 9781448137770
  • Produktnummer: 14352976
  • Verlag: Vintage Digital
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'813 KB

Über den Autor


Richard Mabey

58 weitere Werke von Richard Mabey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.