Produktbild
Isabel (Hrsg.) Guerrero-Legarreta

Handbook of Poultry Science and Technology

Secondary Processing

Buch

Together with the Handbook of Poultry Processing: Husbandry, Slaughter, Preservation and Safety, this title provides a comprehensive reference for the poultry industry, bringing together an editorial and author team with US and international members and a broad range of topics. It includes the scientific, technical, and engineering principles of poultry processing, methods and product categories, product manufacturing, and attributes, sanitation and safety. The text also details safety requirements and regulatory enforcement in the US, EU, and Asia.

CHF 309.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-18553-7
  • EAN: 9780470185537
  • Produktnummer: 6877796
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 630 S.
  • Masse: H24.7 cm x B16.0 cm x D3.6 cm 1'016 g
  • Auflage: Volume 2
  • Gewicht: 1016
  • Sonstiges: Professional & Vocational

2 weitere Werke von Isabel (Hrsg.) Guerrero-Legarreta:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.