Produktbild
Marcelo R. (Mithrsg.) Rosmini

Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing

Ebook (PDF Format)

A comprehensive reference for the poultry industry-Volume 1 describes everything from husbandry up to preservation With an unparalleled level of coverage, the Handbook of Poultry Science and Technology provides an up-to-date and comprehensive reference on poultry processing. Volume 1 describes husbandry, slaughter, preservation, and safety. It presents all the details professionals need to know beginning with live poultry through to the freezing of whole poultry and predetermined cut parts. Throughout, the coverage focuses on one paramount objective: an acceptable quality and a safe product for consumer purchase and use. The text includes saf… Mehr

CHF 174.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Owens, Casey M. (Mithrsg.) / Bawa, Amarinder S. (Mithrsg.) / Lundén, Janne (Mithrsg.) / Regenstein, Joe M. (Mithrsg.) / McKee, Lisa (Mithrsg.) / Soriano-Santos, Jorge (Mithrsg.) / Guerrero-Legarreta, Isabel (Hrsg.) / Wu, J. Eddie (Mithrsg.) / Alarcón-Rojo, Alma Delia (Mithrsg.) / Mine, Yoshinori (Mithrsg.) / Hui, Y. H. (Beratender Hrsg.) / Guerrero-Avendaño, Francisco (Mithrsg.) / Alvarado, Christine (Mithrsg.) / Pérez-Alvarez, José Angel (Mithrsg.)
  • ISBN: 978-0-470-50444-4
  • EAN: 9780470504444
  • Produktnummer: 13954920
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 804 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'036 KB

Über den Autor


ISABEL GUERRERO-LEGARRETA, PhD, the Editor, is Professor in the Biotechnology Department at the Universidad Autónoma Metropolitana in Mexico. She has expertise in the meat and poultry sciences; and she has published over eighty manuscripts, five books, and twenty-nine book chapters. Y.H. HUI, PhD, the Consulting Editor, is the Senior Scientist at Science Technology System and has been the author or editor of many books on food science and technology.

1 weiteres Werk von Marcelo R. (Mithrsg.) Rosmini:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.