Produktbild
Catherine Jones

Eating for Pregnancy: The Essential Nutrition Guide and Cookbook for Today's Mothers-To-Be

Buch

The highly popular pregnancy cookbook, now bigger and better than ever

CHF 24.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Hudson, Rose Ann
  • ISBN: 978-0-7382-1352-1
  • EAN: 9780738213521
  • Produktnummer: 4360696
  • Verlag: Da Capo Pr Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 472 S.
  • Masse: H23.1 cm x B17.7 cm x D3.8 cm 805 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 805

Über den Autor


Catherine Jones, graduate of La Varenne Culinary School in France and freelance food, health, and travel writer, is also the author of Eating for Lower Cholesterol. She lives in Bethesda, Maryland, with her husband and two children. www.catherinejonescooks.comRose Ann Hudson, RD, LD, a perinatal nutritionist and registered dietitian at Inova Fairfax Hospital, counsels both high-risk patients and women experiencing healthy pregnancies. She is the mother of two daughters and lives in Rockville, Maryland, with her family.

73 weitere Werke von Catherine Jones:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.