Produktbild
Djoko Wibisono

Food of Singapore

Simple Street Food Recipes from the Lion City

Ebook (EPUB Format)

Prepare delicious and authentic dishes with this easy-to-follow Singapore cookbook. Influenced by the surrounding islands, China, and other parts of Asia, the cuisine of Singapore has long bewitched prominent tastemakers such as James Oseland, the editor-in-chief of Saveur magazine. Yet, few cookbooks have truly delved into the unique flavors of Indonesian food and cooking. At last, The Food of Singapore presents a glorious cross-section of traditional recipes. Favorite Singapore recipes include: Chili Crab Classic Hokkien Mee Murtabak Tea-smoked Fish Fillets Barbecued Stingray And many more… Born in East Java, chef Djoko Wibisono is the per… Mehr

CHF 15.45

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Wong, David / Tettoni, Luca Invernizzi (Fotogr.)
  • ISBN: 978-1-4629-1511-8
  • EAN: 9781462915118
  • Produktnummer: 21858823
  • Verlag: Tuttle Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 112 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 16'750 KB
  • Abbildungen: 64 recipes; 106 color photographs

2 weitere Werke von Djoko Wibisono:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.