Produktbild
S. B. Ross-Murphy

Physical Techniques for the Study of Food Biopolymers

Buch

This preface is very short, not least because an introductory chapter incorporating much of the material of a conventional preface has been included and covers most of the important points in somewhat greater detail than we have scope for here. The reader should consult this as a guide to the structure of this volume, and the purpose it serves. Nevertheless, some general comments are pertinent. At a practical level, some understanding of the properties of food biopolymers is presumably historical, perhaps dating back to the invention of fire, when stone age man first discovered that heating animal carcasses increased their palatability. Indee… Mehr

CHF 150.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7514-0179-0
  • EAN: 9780751401790
  • Produktnummer: 11020862
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 464 S.
  • Masse: H22.2 cm x B14.5 cm x D2.9 cm 713 g
  • Auflage: 1995
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 713

3 weitere Werke von S. B. Ross-Murphy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.