Produktbild
Justus Liebig

Organic Chemistry in Its Applications to Agriculture and Physiology

Buch

Originally published in 1840, this early works is a fascinating look at chemical processes with much of the information still useful and practical today. Containing The Chemical Processes in the Nutrition of Vegetable and The Chemical Processes of Fermentation, Decay, and Putrefaction it will appeal greatly to any students studying the subject. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900's and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

CHF 41.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4446-3136-4
  • EAN: 9781444631364
  • Produktnummer: 4828565
  • Verlag: Kingman Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 404 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D2.3 cm 537 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 537

70 weitere Werke von Justus Liebig:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.