Produktbild
Frank Wood

Accounting in the Hotel and Catering Industry

Buch

Clear and comprehensive, this fundemental accounting text book embodies the various specialist aspects which are peculiar to the hotel and catering industry. It is suitable for advanced GNVQ hospitality and catering, BTEC NC/D in catering and institutional operations and the HCIMA certificate and diploma.

CHF 102.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lightowlers, P.M.
  • ISBN: 978-0-582-41340-5
  • EAN: 9780582413405
  • Produktnummer: 23085513
  • Verlag: Pearson Academic
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1983
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Masse: 940 g
  • Gewicht: 940

99 weitere Werke von Frank Wood:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.